Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/double1b/straightawayzwolle.nl/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Alles dat je wilt weten over verantwoord afvallen met Straight away Zwolle
Selecteer een pagina

Over Straight away

Bij Straight away geloven we dat verantwoord afvallen beter kan. Dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. Onze producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien.

Straight away is een Nederlands merk, gecreëerd met behulp van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en makkelijker. Straight away biedt je een reeks kwalitatieve afslankproducten gecombineerd met de professionele begeleiding van een voedingscoach bij jou in de buurt. Je valt dus nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding van professionals en ervaringsdeskundigen. Wij zorgen ervoor dat we samen jouw doel bereiken. En dat gaat lukken!

In de markt van maaltijdvervangende en afslankproducten onderscheiden wij ons door de unieke en hoogwaardige samenstelling van grondstoffen in onze producten. Hierdoor is het verantwoord om Straight away producten ook voor langere tijd te gebruiken. Alle Straight away producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd en zijn aspartaamvrij! Daarnaast is er een ruime keuze aan lactosearme en glutenvrije producten.

Een gezond en slank lichaam moet bereikbaar zijn voor iedereen. Onze producten zijn daarom scherp geprijsd en onze begeleiding is gratis gedurende een Straight away programma.

Verantwoord afvallen met Straight away Zwolle

Alles over Mischa

Mijn naam is Mischa Broeders en ik ben Straight away coach in Zwolle en omgeving met een praktijk in Hattem.

Zelf ben ik in 35 kilo afgevallen en 5 jaar later met een blijvend resultaat. Straight away was voor mij het makkelijkste dieet wat ik ooit heb gedaan en dat maakte me vastbesloten om ook anderen te helpen. Je hoeft geen calorieën te tellen of allemaal moeilijke ingrediënten in huis te halen of voeding af te wegen. Je mag gewoon drie keer per dag een shake, soep, havermout, reep of een warme maaltijd. En verder mag je alleen koffie, thee en water, duidelijker kan het niet zijn! In de drie maaltijden zit alles wat je nodig hebt aan voedingstoffen, mineralen en vitamines.
 

Na een paar dagen is je lichaam door je koolhydratenvoorraad heen en gaat je lichaam vet verbranden! Je lichaam komt in ketose, het grote voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt en dat je meer energie krijgt. Hierdoor voelt verantwoord afvallen met Straight away als lekker en makkelijk en daar staan we voor.

Als je eenmaal op je streefgewicht bent kunnen we het samen gaan afbouwen en zeker zo belangrijk weer opbouwen naar een verantwoord eetpatroon. Het programma is ontworpen om het normale voedsel in een specifiek nieuwe volgorde te introduceren. Vooral de koolhydraten worden weer geleidelijk in het menu geïntroduceerd. Daardoor wordt bij terugkeer naar normaal voedsel een ongewenste gewichtstoename voorkomen. Als je echt van je overgewicht af wilt komen en de knop bij jezelf om kan zetten, ga er dan voor en bel of mail mij voor een afspraak! Ik zal mijn uiterste best voor je doen om je bij te staan, omdat ik weet dat Straight away werkt.

Wil je direct een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op, Mischa staat voor je klaar.