Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/double1b/straightawayzwolle.nl/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
De werkwijze van Straight away zwolle: gezond en snel afvallen
Selecteer een pagina

Hoe kun je snel afvallen met Straight away?

Door op een verantwoorde manier koolhydraten te beperken, dwing je je lichaam om over te schakelen op vetverbranding. Met de producten van Straight away beperk je de inname van koolhydraten, maar krijg je wel alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiƫle voedingsstoffen binnen per maaltijd.

Als je de stap neemt om af te vallen met de producten van Straight away, dan doe je dit niet alleen, maar samen met Mischa. Mischa is een gemotiveerde en gediplomeerde coach. Samen met Mischa bespreek je welk programma het beste bij je past.

De eenvoud van het Straight away dieet zie je terug in elk programma. Je gaat per dag twee of meer maaltijden vervangen met Straight away producten. Om na ons dieet je gewicht vast te houden, ga je geleidelijk over op reguliere voeding. Mischa begeleidt je hierbij intensief en helpt je op weg naar jouw nieuwe levensstijl. Gezond en snel afvallen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest.

De werkwijze bestaat uit vier stappen:

1

De voorbereiding

Tijdens het afvallen is het belangrijk dat je goed wordt begeleid. Na een uitvoerig intakegesprek met je coach waarin jij en je coach elkaar leren kennen, zal er gesproken worden over je motivatie en worden samen met je coach je doelen bepaald. Wist je dat de begeleiding door Mischa helemaal gratis is? Je betaalt alleen voor de producten.

2

Het dieet

Het afvallen gaat beginnen! Aan de hand van een bij jou passend Straight away-programma gebruik je twee of meer maaltijdvervangende producten per dag. Om je voeding lekker en gevarieerd te houden, hebben we een breed assortiment aan smakelijke shakes, soepen, havermoutpap, repen en warme maaltijden.

3

Stabiliseren

Om je gewicht vast te houden is het belangrijk om na de maaltijdvervangende producten van Straight away, rustig over te gaan op normale voeding. Mischa begeleidt je hierbij intensief en helpt je op weg naar jouw nieuwe levensstijl. Samen met jou stelt ze een voedingsschema op, dat je gaat helpen om op gewicht te blijven.

4

Je nieuwe levensstijl

Daarna laat Mischa je uiteraard niet vallen. Vanaf het moment dat je weer bent over gestapt op reguliere maaltijden, kun je binnen een jaar nog twee keer bij terecht voor een gratis weging. Om je nieuwe gewicht te behouden is het daarom belangrijk om je levensstijl aan te passen en daar kan Mischa je met veel plezier bij helpen!

Een greep uit de mogelijke programma’s

7

800 koolhydraten

N

900 koolhydraten

"

1200 koolhydraten

Wil je direct een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact op, Mischa staat voor je klaar.